Vállalkozásoknak

TÁRSASHÁZAK, LAKÓPARKOK
01
Dec

A társasházaknak kínált rendszerünk célja, hogy – legyen az egy újépítésű vagy egy patinás régi épület - az ingatlan fenntartása, közös területeinek működtetése központosított módon, kényelmesen, a legoptimálisabb energiafelhasználással és költséghatékonyan történjen. 

IRODÁK
01
Dec

Az irodák esetében kiemelten fontos a költségek optimalizálása, és ebből adódóan az energiahatékonyság. Ebben nyújthat segítséget rendszerünk, amely a világítás és a hőmérsékletszabályozás automatizálásával és egy produktívabb környezet kialakításával az itt dolgozók munkáját is segíti.

ÜZLETEK
01
Dec

Az üzletek, vendégterek esetén fontos az egyedi, vásárlásra ösztönző környezet kialakítása, ahol az ügyfél szívesen tölt időt, és szívesen tér vissza. Egy ilyen környezet a dolgozók hatékony munkavégzését is támogatja.

RÖVID ÉS HOSSZÚTÁVÚ LAKASKIADÁS
01
Dec

Legyen szó akár rövid vagy hosszútávú lakás, ingatlan bérbeadásról, az okos megoldások célja, hogy segítséget nyújtsanak a problémamentes fenntartásban, akár távolról történő energiahatékony működtetésben, és kényelmi szolgáltatásokkal növeljék a bérlők elégedettségét.

ÉTTERMEK, VENDÉGLÁTÓHELYEK
01
Dec

A vendéglátóipari egységek esetében a biztonsági és energiahatékonysági funkciók automatizálása és rendszerré integrálása pozitívan befolyásolja a működési hatékonyságot.

 

SZÁLLODÁK-SZÁLLÁSADÓK
01
Dec

A szállodákban alkalmazott okos megoldások célja, hogy segítséget nyújtsanak a fenntartásban, akár távolról történő energiahatékony működtetésben, miközben a kényelmi szolgáltatásokkal növeljék a vendégek felhasználói élményét, emelve elégedettségüket.

 

ÜZEMEK, RAKTÁRAK, TELEPHELYEK
01
Dec

Az ipari létesítmények, termelőüzemek, raktárak intelligenssé tételénél a legfontosabb szempont a tulajdonos vagy üzemeltető részére a működés biztonságának és az energiahatékonyságának maximalizálása.