Vállalkozásoknak

TÁRSASHÁZAK, LAKÓPARKOK

2021.12.01 14:40
TÁRSASHÁZAK, LAKÓPARKOK

A társasházaknak kínált rendszerünk célja, hogy – legyen az egy újépítésű vagy egy patinás régi épület - az ingatlan fenntartása, közös területeinek működtetése központosított módon, kényelmesen, a legoptimálisabb energiafelhasználással és költséghatékonyan történjen. 

A társasházak intelligens rendszereivel jelentős energiamegtakarítás érhető el, miközben nemcsak a lakók, hanem az épület biztonsága is javul, az itt élők élete kényelmesebbé válik.

Az okosrendszer a felszerelt érzékelők segítségével gondoskodik arról, hogy a közös területeken csak a mozgásokat követve, a megfelelő helyeken és intenzitással világítsanak a fények, de jelezhet egy füst, gáz vagy vízszivárgás, vagy üvegtörés esetén is.

Az eddig külön vezérelt kaputelefon, a beléptetés, kamerarendszerek, külső -és belső világításrendszerek, hűtő-és fűtőrendszerek, légtechnika, öntözőrendszerek egy rendszerbe szervezhetők.

Az ingatlan üzemeltetése gazdaságosabbá válik, a fenntartó akár távoli eléréssel gyorsan értesülhet egy problémáról, vagy meghibásodásról, legyen az elromlott felvonó, kiégett izzó, betört ablak, így ezek kijavítása azonnal megkezdődhet. Az energiafelhasználás mérhető, naplózható, távolról hozzáférhető.

Az rendszer működtethető az egyes lakások okosrendszereinek integrálásával is.