Miért az-smart?

SZÉLES KOMPATIBILITÁS

Alaprendszerünk a széles kompatibilitással rendelkező, TUYA által kínált felhőmegoldásra épül, amely a világ egyik vezető globális IoT-fejlesztési platformja, és amely jelenleg 1.100 termékkategóriában több mint 400.000 különböző “Powered by Tuya” logóval ellátott okostermék összekapcsolását teszi lehetővé.

EGYSZERŰ KEZELÉS MAGYAR NYELVEN, TÁVOLI ELÉRÉSSEL

A rendszerhez csatlakoztatott okosotthon eszközeit kényelmesen és biztonságosan, magyar nyelven kezelheti okostelefonján otthon vagy akár távolról is a folyamatosan frissülő ”az-smart” alkalmazásunk segítségével, amely ingyenesen érhető el mind a Google Play , mind pedig az App Store áruházakból.

MEGOSZTHATÓ PROFILOK

A beállítások, meghatározott felhasználói profilokkal, azok rögzítése után megoszthatók családtagjaival, illetve a kívánt felhasználókkal.

EGYSZERŰ KIÉPÍTÉS

A rendszer eszközei vezeték nélkül kommunikálnak egymással, a kiépítés egyszerű és nem jár falbontással, ezért akár utólagosan telepíthető.

BŐVÍTHETŐSÉG

Akár a teljes rendszer kiépítése mellett dönt, akár csak egy-egy kiválasztott funkciót választ indulásként, a rendszer új eszközök, funkciók hozzáadásával bármikor tovább bővíthető.

KEDVEZŐ ÁR

Az árakról ITT tájékozódhat.  

BIZTONSÁG

Adatai biztonságban vannak! A Tuya betartja a hazai és nemzetközi információbiztonsági szabványokat, valamint az adatvédelmi és megfelelőségi követelményeket és rendelkezik világszerte több szervezet által kibocsájtott tanúsítvánnyal.