Vállalkozásoknak

ÉTTERMEK, VENDÉGLÁTÓHELYEK

2021.12.01 14:37
ÉTTERMEK, VENDÉGLÁTÓHELYEK

A vendéglátóipari egységek esetében a biztonsági és energiahatékonysági funkciók automatizálása és rendszerré integrálása pozitívan befolyásolja a működési hatékonyságot.

 

Az automatizálásba mind a vendégek által látogatott területek (vendégtér, terasz, mellékhelységek) mind pedig a személyzeti területek (pult, konyha, raktárak, hűtőkamra, öltözők) bevonhatók.

A világítás, hőmérsékletszabályozás, árnyékolás automatizálása a vendégek komfortérzetét is emeli, amíg a kamera -és beléptetőrendszerek, nyitás, mozgás, tűz, füst, vízszivárgásérzékelők a működést segítik. 

Az automatizált rendszer könnyen átlátható alkalmazási felületen akár távolból is kezelhető, a naplózott érzékelések visszakereshetők.